Zaandijk | straatinfo

overige politie meldingen

Aangifte op afspraak bureau Zaandijk

vrijdag 01 april 2016 overige

Zaandijk - Vanaf 4 april is het alleen nog mogelijk om op afspraak aangifte te doen op het politiebureau aan de Guishof in Zaandijk.

Hiermee worden lange wachtrijen voorkomen en sluit de politie van Zaanstad aan bij landelijk beleid. Mensen die aangifte willen doen kunnen vooraf een afspraak maken via 0900-8844. Uiteraard is het in spoedgevallen nog altijd mogelijk om zonder afspraak aangifte te doen. Indien nodig komt de politie ook bij mensen thuis een aangifte opnemen. Aangifte op afspraak zorg ervoor dat mensen aangifte kunnen doen wanneer het hen uitkomt en dat de wachttijden korter worden. Voor het politiebureau aan de Nicolaasstraat in het centrum van Zaandam geldt al langere tijd dat daar alleen aangifte op afspraak gedaan kan worden.

Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om aangifte te doen. Dit kan telefonisch via 0900-8844, via www.politie.nl, op afspraak op het politiebureau en in specifieke situaties komt de politie bij de mensen thuis. Ook is er voor inwoners van Zaanstreek-West en Noord de mogelijkheid om in Uitgeest aangifte te doen via het 3D-aangifteloket. Het 3D-aangifteloket bevindt zich aan de achterzijde van het gemeentehuis aan de Dr. Brugmanstraat. Het 3D-aangifteloket is 7 dagen in de week van 9:00 uur tot 22:00 uur op afspraak beschikbaar om aangifte te doen. Mensen kunnen hiervoor via 0900-8844 een afspraak maken. Uit de ervaringen van de bestaande loketten in bijvoorbeeld Wognum, Uitgeest en Anna Paulowna is gebleken dat inwoners zeer enthousiast zijn over deze manier van aangifte doen. Kijk hier voor informatie over het 3D-aangifteloket.

Voor vragen, tips of een afspraak is de politie telefonisch bereikbaar via 0900-8844. Bel in dringende gevallen altijd 112.

Soortgelijke berichten

Politiebureau Zaandam-Centrum op afspraak te bezoeken
Zaandam donderdag 30 november 2017

Heemskerk - Politie meer op straat en minder in bureau
Heemskerk dinsdag 05 januari 2016

Spreekuurlocatie politie in Ruurlo sluit en openingstijden politiebureau Borculo wijzigen
Ruurlo maandag 19 december 2016

Glazenwassers zijn geen timmerlieden
Zwolle dinsdag 24 september 2013

Gewijzigde openingstijden politiebureaus Barneveld en Nijkerk
Barneveld donderdag 26 november 2015

Man aangehouden na mishandeling parkeercontroleurs
Groningen woensdag 15 mei 2013

Politiebureaus Hasselt en Staphorst gesloten op 1 en 2 oktober
Hasselt dinsdag 29 september 2015

Politie zoekt eigenaren gestolen fietsen
Breda donderdag 07 mei 2015

Politiesteunpunt Oirschot dicht tijdens vakantieperiode
Oirschot dinsdag 08 juli 2014

Geen bedenktijd bij aangifte zedenmisdrijf
Nederland vrijdag 31 juli 2015

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio